სამარხვო ნამცხვარი ნიგვზით
19-01-2019
მომხმარებელი რობერტ მგალობლიშვილი
სამარხვო ნამცხვარი ნიგვზით
რეცეპტის აღწერა

ტომატო წარმოგიდგენთ ყველაზე მარტივ რეცეპტს, რომელიც გასწავლით სამარხვო რულეტის სწრაფად და იოლად მომზადებას. გიყვართ “სიგარეტები”? არაა პრობლემა! ეს არის “ორი ერთში” რეცეპტი. ისწავლეთ ამ ერთი რეცეპტით ორი დესერტის მომზადება!

რეცეპტის ინგრედიენტები

1   ჩ/ჭ ზეთი

2   ს/კ ზეთი

12  ჩ/ჭ ცხელი წყალი

1   ჩ/ჭ ნიგოზი

1   ჩ/ჭ შაქარი

312  ჩ/ჭ ფქვილი

1   ჩ/კ დაფქული მიხაკი

1   ჩ/კ სოდა

სურვილისამებრ ცოტა ქიშმიში


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
  • 3 ჩაის ჭიქა ფქვილი მოათავსეთ ჯამზე, გაუკეთეთ შუაში ჩაღრმავება და ჩაასხით 1 ჩაის ჭიქა ზეთი და ნახევარი ჩაის ჭიქა ცხელი წყალი. შემდეგ ჩაუმატეთ სოდა და მოზილეთ ცომი.

  • ერთმანეთს შეურიეთ შაქარი, ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიგოზი, 2 სუფრის კოვზი ზეთი და მიხაკი. სურვილისამებრ ქიშმიშის ჩამატებაც შეგიძლიათ.

  • გაყავით ცომი 3 თანაბარ ნაწილად. გააბრტყელეთ თითოეული და თანაბრად გაანაწილეთ მათზე ნიგვზიანი გულის მასა. შემდეგ გადაახვიეთ ყველაზე დიდი გვერდის მხრიდან. მიღებული რულეტები მოათავსეთ ცივ ფქვილმოყრილ ტაფაზე. ბამბის გამოყენებით ზევიდან გადაუსვით ზეთი და შედგით ცხელ ჰაერღუმელში გამოსაცხობად. აცხვეთ ნელ ცეცხლზე. როგორც კი გავარდისფერდება გამოიღეთ, დაჭერით და დაელოდეთ სანამ არ გაცივდება.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

კომენტარები

კომენტარეები ვერ მოიძებნა

შეტყობინების დატოვება